Regeneratori za kosu obično su proizvodi laganije teksture koji se mogu često koristiti. Oni zatvaraju kutikule vlasi, hidratiziraju i njeguju kosu izvana, preko površine vlakana kose.

S druge strane, maske ​​za kosu bogate su uljima i maslacima, njegujuće i hidratantnije. Zbog gušće i kremastije teksture, obično se koriste između 1 puta tjedno, a zadužene su za obnovu kose iznutra.

Regenerator u kratkom vremenskom roku nahrani kosu, a sastojci nisu toliko koncentrirani, pa je time pogodniji za češću upotrebu. Ima kiseliji pH, pa djeluje izvana preko površine vlasi – zatvara kutikule vlasi, hidratizira i njeguje kosu izvana. Maska ima alkalniji pH, prodire dublje u vlakna kose te djeluje na vlasi kose iznutra.

S obzirom na to, Supreme regenerator može se koristiti često, kod svakog pranja kose. Posebnost Supreme regeneratora krije se u tome da uopće ne masti vlasište. Za ljude koji su skloni mašćenju kose, ovo je nevjerojatno! Za razliku od uobičajenih regeneratora koji se većinom nanose od sredine kose do vrhova, Supreme regenerator slobodno možete nanijeti od korijena do vrhova, neće otežati niti zamastiti kosu.

South Beach maska za kosu, formulirana je bez silikona, s uljem sjemenki maka te tucuma maslacem te je time hranjivije, gušće teksture, dubinski hidratizira i obnavlja kosu. Kod suhe kose preporučujemo tretman maskom za kosu jednom tjedno. Naš prijedlog rutine – na malo navlaženu kosu od sredine kose do vrhova, zamotajte u ručnik od mikrovlakana te slobodno ostavite na kosi barem pola sata do sat vremena. Nakon toga idete u uobičajeno pranje kose šamponom i regeneratorom. Ako imate normalnu kosu, tretman maskom možete rjeđe primjenjivati, otprilike 1-2 puta mjesečno.

Košarica
🎁 Nedostaje vam još samo  1,00 do BESPLATNE DOSTAVE!
Vaša košarica je prazna.

Dodajte neki od proizvoda u košaricu pa se vidimo ovdje... ;)