Pravila nagradnog natječaja “Nuggela kolovoz”

NAGRADNI NATJEČAJ ‘NUGGELA KOLOVOZ’

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

 

ČLANAK 1: ORGANIZATOR

Nagradni natječaj priređuje i organizira: RONDO MONDO d.o.o., Joze Martinovića 15, 10000 Zagreb, u daljnjem tekstu: Organizator.

 

ČLANAK 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Nuggela & Sulé proizvoda i Organizatora, na teritoriju Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Nagradni natječaj traje od  20.08 do 28.08.2022. do 23:59h

 

ČLANAK 3: PODRUČJE PROMOCIJE

Promotivni materijali bit će dostupni na Instagram stranici NUGGELA SULE HRVATSKA (https://www.instagram.com/nuggelasulehrvatska/) i na Facebook stranici (https://www.facebook.com/nuggela.sule.hrvatska/)

 

ČLANAK 4: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Nagrada se sastoji od poklon paketa koji sadrži:

  1. Premium N1 šampon 250 ml
  2. Nuggela & Sulé Hair Mist maglica za kosu 207 ml
  3. South Beach maska za kosu 250 ml
  4. Sprej za zaštitu kose 125 ml

Nagrada se ne može zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu. Dobitnik prihvaća uvjete natječaja i obveze koje iz njega proizlaze.

 

ČLANAK 5: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina na dan početka ovog Natječaja, izuzev zaposlenika Organizatora, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) – kao i niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog Natječaja. Nagradu u sklopu Natječaja ne može osvojiti ni osoba koja je osvojila nagradu u sklopu bilo kojeg natječaja Organizatora koji se odvijao na Facebook ili Instagram stranici Organizatora u posljednja tri (3) mjeseca od datuma početka ovog Natječaja.

 

 

ČLANAK 6: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

U periodu trajanja natječaja, da bi sudjelovao u Nagradnom natječaju, Sudionik treba u komentaru na objavu Natječaja, napisati vlastiti komentar vezan uz zadatak naveden u tekstu objave.

Budući da se Nagradni natječaj održava na društvenim mrežama Facebook i Instagram koje nisu u vlasništvu Priređivača, svaki sudionik dužan je poštivati pravila i smjernice korištenja Facebook i Instagram stranica: https://www.facebook.com/policies_center/pages_groups_events.

Ovaj Nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran, podržan, odobren, vođen niti povezan s Facebookom i Instagramom. Svoje podatke sudionici pružaju Priređivaču, a ne Facebooku i Instagramu. Ulaskom i sudjelovanjem u Nagradom natječaju svi sudionici razumiju i prihvaćaju da Facebook i Instagram ne snose nikakvu odgovornost prema sudionicima Nagradnog natječaja te da nemaju nikakvih potraživanja ili zahtjeva prema Facebooku i Instagramu.

 

ČLANAK 7: ODABIR DOBITNIKA

Izbor dobitnika vrši tročlani žiri koji čine zaposlenici Organizatora. Žiri će odabrati ukupno 1 dobitnika na Instagramu i 1 dobitnika na Facebooku i nagraditi ga s poklon paketom kako je navedeno u članku 4. Ime dobitnika Organizator će objaviti najkasnije do 31.08.2022. u Instagram storyu na svom profilu (https://www.instagram.com/nuggelasulehrvatska/) uz označavanje korsnika koji je osvojio nagradu. Na Facebooku će Organizator označiti dobitnika u objavi o nagradnom natječaju.

 

ČLANAK 8: KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnici će biti pozvani da u roku 7 dana u privatnoj poruci na Instagram i Facebook stranici Nuggela Sulé Hrvatska dostave adresu za dostavu nagrade. Nagrada će biti poslana dostavnom službom. Rok za dostavu nagrade je 30 dana.

Organizator se ni pod kojim uvjetima i ni na koji način neće smatrati odgovornim za kašnjenje, promjene, smetnje, prekide ili zabrane nastale zbog državnih praznika, izvanrednog stanja ili drugih okolnosti koje mogu utjecati na dostupnost, vrijeme isporuke, ili uživanje nagrada, odnosno na transport/slanje nagrade. Organizator neće snositi odgovornost ukoliko neispunjenje obveza proizlazi iz razloga više sile niti ukoliko dostavljanje nagrade nije bilo moguće jer su podaci koje je dobitnik ostavio/la netočni.

 

ČLANAK 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Dobitnici nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

 

ČLANAK 10: POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave nevažeće su i ne daju pravo na nagradu. Organizator ne snosi odgovornost ako nagrada ne bi mogla biti isporučena dobitniku, uslijed razloga koji su van njegovog utjecaja. Organizator pridržava pravo da iz natječaja ukloni i diskvalificira sav uvredljiv i neprimjeren sadržaj po vlastitoj procjeni.

 

ČLANAK 11: PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovo ime, lik, fotografija i podijeljeno iskustvo mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom, video materijalu i društvenim mrežama, bez ikakvih ograničenja.

 

ČLANAK 12: OSOBNI PODACI

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju dajete suglasnost Organizatoru da Vaše osobne podatke može prikupljati i obrađivati u marketinške svrhe, te za potrebe statističke obrade. Vaši osobni podaci bit će korišteni sukladno propisima o zaštiti osobnih podataka i isključivo za navedenu svrhu. Ovlašteni ste se u svakom trenutku usprotiviti korištenju Vaših osobnih podataka u marketinške svrhe, te zahtijevati da Vam se omogući uvid, dopuna, ispravka i brisanje Vaših osobnih podataka, kao i povući danu suglasnost. Ostvarivanje prava na brisanje Vaših osobnih podataka, te povlačenje date suglasnosti smatrat će se odustankom od sudjelovanja u natječaju. Navedena prava možete ostvariti slanjem takvog zahtjeva Organizatoru, na e-mail adresu info@nuggelasule.hr.

 

ČLANAK 13: POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

 

ČLANAK 15: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

 

ČLANAK 16: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obavješteni putem službene stranice natječaja.

 

 

Košarica
🎁 Nedostaje vam još samo  1,00 do BESPLATNE DOSTAVE!
Vaša košarica je prazna.

Dodajte neki od proizvoda u košaricu pa se vidimo ovdje... ;)