Nuggela & Sulé je španjolski brend – lider u industriji njege kose

Nuggela & Sulé se ističe kao tvrtka koja je posvećena njezi vlasišta i kose korištenjem tradicionalnih aktivnih prirodnih sastojaka koji su se koristili u prošlosti pretvarajući ih u visokokvalitetne i visoko učinkovitih proizvoda.

Fokusiramo se na sastojke koji su učinkoviti za različite tretmane i probleme s kosom. Ne fokusiramo se samo na estetiku, nego i na estetski i terapeutski učinak. U proizvodima koristimo pametne sastojke (često inspirirane prirodom) koji su učinkoviti u rješavanju različitih problema s kosom.


Nuggela & Sulé se zalaže za:

  • TRADICIJU

Za razliku od većine drugih proizvoda na tržištu, Nuggela & Sulé temelji svoje formule na prirodnim i tradicionalnim sastojcima koji su se pokazali učinkovitima generacijama, nudeći liniju visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože i kose.

Prvi šampon s ekstraktom crvenog luka
Jedan od naših najprestižnijih i najpoznatijih proizvoda među našim kupcima je šampon s ekstraktom luka (Nº1 Premium šampon), koji se bazira na tradiciji korištenja luka kao sastojka za njegu kose. Zbog svojih aktivnih sastojaka može potaknuti rast kose, a istovremeno pruža kosi više vitalnosti i sjaja.

  • LJEPOTU

Naša predanost ljepoti važan je stup tvrtke. Zato se sav trud i zalaganje ulaže u studije i nove formule kako bismo našim kupcima ponudili najbolje proizvode za prirodno isticanje ljepote.

  • OČUVANJE OKOLIŠA

Ecoembes punto verde

Briga o okolišu važna je filozofija tvrtke i upravo zato Nuggela & Sulé prihvaća i poštuje integrirani sustav upravljanja Ecoembes (IMS). Ovaj je sustav usmjeren na sprečavanje i smanjenje utjecaja ambalaže i gospodarenja otpadom na okoliš. Tvrtka u suradnji s lokalnim subjektima sudjeluje u selektivnom sakupljanju spremnika jamči konačno odredište uporabljenih materijala. Nuggela & Sulé podržava dugotrajni poslovni model koji kombinira, srednjoročno i dugoročno, odgovornost za okoliš s ekonomskom učinkovitošću i stvaranjem vrijednosti za društvo.


IME “Nuggela & Sulé”

Tvrtka je dobila ime po jednom od najvažnijih otoka u Polineziji nazvanom po bogu Maora “Nga Sulé”, što u prijevodu znači “sin neba”.

Domoroci su obožavali Nga Suléa poštujući ga i učeći od prirode. Prema maorskom Bogu, mudrost i običaji se prenose s jedne generacije na drugu putem duhova predaka, pa se tako ni znanje ni vrijednosti ne gube.

Nuggela & Sulé temelji se na tom konceptu – inspiraciju crpi u tradicionalnoj mudrosti i prirodnim lijekovima – u sinergiji s najnovijom tehnologijom, kako bi ponudili proizvode visoke kvalitete i učinkovite rezultate.


Priznanja

Tvrtka Nuggela & Sulé osvojila je razne nagrade u kozmetičkoj i farmaceutskoj industriji. Osim toga, također je odabrana kao jedan od najboljih proizvoda na tržištu od strane najprestižnijih časopisa.

 

Samo najbolji sastojci

Kvalitetni, prirodni i dokazano učinkoviti sastojci ključ su svih naših proizvoda. Kad je riječ o sastavu, ne pristajemo na kompromise.

Košarica
🎁 Nedostaje vam još samo  40,00 do BESPLATNE DOSTAVE i POKLON ampule!
Vaša košarica je prazna.

Dodajte neki od proizvoda u košaricu pa se vidimo ovdje... ;)