Nuggela & Sulé, lider u industriji njege kose

Nuggela & Sulé se u kozmetičkoj industriji ističe kao tvrtka koja je posvećena njezi kože i kose s ciljem korištenja tradicionalnih prirodnih sastojaka koji su se koristili h kroz povijest za pripremu visokokvalitetnih i visoko učinkovitih proizvoda.

Fokusiramo se na sastojke koji su učinkoviti za različite tretmane i probleme s kosom. Ne fokusiramo se samo na estetiku, nego i na estetski i terapeutski učinak. U proizvodima koristimo pametne sastojke (često inspirirane prirodom) koji su učinkoviti u rješavanju različitih problema s kosom i vodimo se načelom “manje je više” – minimalno potrebnih sastojaka za postizanje učinka (što manje sastojaka koji bi mogli izazvati neke reakcije na koži).


Nuggela & Sulé se zalaže za:

  • TRADICIJU

Za razliku od većine drugih proizvoda na tržištu, Nuggela & Sulé temelji svoje formule na prirodnim i tradicionalnim sastojcima koji su se pokazali učinkovitima generacijama, nudeći liniju visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože i kose.

Prvi šampon s ekstraktom crvenog luka
Jedan od naših najprestižnijih i najpoznatijih proizvoda među našim kupcima je šampon s ekstraktom luka (Nº1 Premium šampon), koji se bazira na tradiciji korištenja luka kao sastojka za njegu kose. Zbog svojih aktivnih sastojaka može potaknuti rast kose, a istovremeno pruža kosi više vitalnosti i sjaja.

  • LJEPOTU

Naša predanost ljepoti važan je stup tvrtke. Zato se sav trud i zalaganje ulaže u studije i nove formule kako bismo našim kupcima ponudili najbolje proizvode za prirodno isticanje ljepote.

  • OČUVANJE OKOLIŠA

Ecoembes punto verde

Briga o okolišu dio je suštine tvrtke i upravo zato Nuggela & Sulé prihvaća i poštuje integrirani sustav upravljanja Ecoembes (IMS). Ovaj je sustav usmjeren na sprečavanje i smanjenje utjecaja ambalaže i gospodarenja otpadom na okoliš. Tvrtka u suradnji s lokalnim subjektima u selektivnom sakupljanju spremnika jamči konačno odredište uporabljenih materijala. Nuggela & Sulé podržava dugotrajni poslovni model koji kombinira, srednjoročno i dugoročno, odgovornost za okoliš s ekonomskom učinkovitošću i stvaranjem vrijednosti za društvo.


Zašto naziv “Nuggela & Sulé”?

Tvrtka je dobila ime po jednom od najvažnijih otoka u Polineziji “Nga Sulé”, nazvanom po bogu Maora, što u prijevodu znači “sinu nebeskom”. Domoroci su štovali Nga Sulé poštujući i učeći se od prirode. Prema bogu Maora, mudrost i običaji prenose se s koljena na koljeno putem duhova predaka, pa se tako ne gube ni znanje ni vrijednosti.

Kozmetička linija Nuggela & Sulé temelji se na ovom potonjem konceptu oporavka tradicionalne mudrosti i prirodnih lijekova, u sinergiji s najnovijom tehnologijom, kako bi ponudila proizvode visoke kvalitete i optimalne rezultate za sve naše kupce.


Slučaj uspjeha u Španjolskoj

U veljači 2016. godine prestižna londonska tvrtka za istraživanje tržišta Canadean Consumer objavila je publikaciju o uspjehu tvrtke Nuggela & Sulé na španjolskom tržištu.

 

Canadean Consumer

Case of Success: Nuggela & Sulé – A shampoo with a cosmeceutical approach built on alternative “natural” based therapies

Slučaj uspjeha: Nuggela & Sulé – šampon s kozmetičkim pristupom izgrađen na alternativnim terapijama zasnovanim na sastojcima iz prirode

 

Samo najbolji prirodni sastojci

Kvalitetni, prirodni i dokazano učinkoviti sastojci ključ su svih naših proizvoda. Kad je riječ o sastavu, ne pristajemo na kompromise.

Košarica
🎁 Nedostaje vam još samo 300,00 kn do BESPLATNE DOSTAVE!
Vaša košarica je prazna.

Dodajte neki od proizvoda u košaricu pa se vidimo ovdje... ;)