Prije godinu dana moram priznati nisam znala za ovaj brend, kosa mi se uništila bojanjem i neadekvatnim šamponima iako sam kupovala i tražila best of the best.

Pomoći nije bilo. Tanka dlaka sklona pucanju, zalisci koji su postajali sve veći i svezani repić koji je postajao sve tanji.

Onda je došla i miss Korona te sam nakon bolesti primjetila pojačano opadanje već ionako oslabljene kose. Doslovce sam gubila šake kose svako pranje. Bila sam očajna.

Tražeći preporuku za rješavanje mog stanja na Instagramu javili su mi se iz brenda i ljubazno sastavili rutinu prema problemu i tipu kose koje sam se morala pridržavati. Ja sam štreber kad je njega kože u pitanju pa mi to ni kod kose nije teško palo.

Već jako brzo kosa više nije pojačano ispadala, nakon dva mjeseca pojavilo se jako puno mlade kose, dobila je na kvaliteti dlake, sjaju, gustoći i počele su se vraćati prirodni valovi koje sam imala još u djetinjstvu.

 

Moja rutina za oporavak kose

 

Koristila sam Premium Šampon i regenerator, Multivitaminske ampule, zelene Ampule za regeneraciju noć prije pranja kose, a ružičaste nakon pranja. Kod ampula je interesantno što uopće ne maste kosu tako da ne morate o tome razmišljati. Keratin-hijaluronske sam uvela kasnije da osnaže dodatno dlaku.

Dva, tri puta mjesečno koristila bih South Beach masku koja je bila pravi preporod, inače nisam voljela regeneratore i maske jer bi mi otežali ionako tanku vlas, ali ovdje to nije bio slučaj.

Jedan mjesec sam popila i njihove tabletice za rast kose kao dodatni support.

Ono što će vam na prvu biti čudno je to da šampon ne pjeni kao drugi šamponi, no brzo se naviknete jer je kosa iza pranja podatna, čvrsta i sjajna.

Ručnik za kosu i masažer za tjeme također su savršeno nadopunili rutinu i oduševili me dok su travel pakiranja savršena za nositi na put i ne brinuti o tome što ćete koristiti tamo jer sve nosite sa sobom.

Nešto što je zbilja napravilo potpunu i pozitivnu promjenu na mojoj glavi i na čemu sam im neizmjerno zahvalna.

 

Autorica teksta i fotografija: Dubravka @skincare_beauty_truth

Košarica
🎁 Nedostaje vam još samo  40,00 do BESPLATNE DOSTAVE i POKLON ampule!
Vaša košarica je prazna.

Dodajte neki od proizvoda u košaricu pa se vidimo ovdje... ;)